Suicide

Suicide

Anotace: předem upozorňuji, že to je jen básnička, vážně nemám v plánu si něco udělat a ani k tomu nikoho nechci nabádat, pokud se v tom někdo uvidí, tak doporučuji vyhledat psychologa a začít to včas odborně řešit

Netušíš kdy
Netušíš jak
Netušíš proč
Snad mozkovej zkrat

Kámoše ztrácíš
Hobby jsi vzdal
Zavřenej doma
Furt bys jen spal

Temno tě sžírá
Samota ničí
Nic tě nezajímá
Všechny máš v piči

Že to jde z kopce
To je ti jasný
Všechno je na hovno
I to co bylo dřív krásný

Navenek tichej
Nosíš falešný úsměvy
Uvnitř však zbitej
Nepřichází úlevy

Chtěl by ses svěřit
Nikdo však neslyší
Žádná vhodná rada
Co ty běsy utiší

Zkoušíš to chlastem
Potom i fetama
Vše se však ztemňuje
S přibývajícíma rokama

V práci jen průsery
V rodině vyvrhel
Známý už nemáš
Mosty spálený na uhel

Deprese, úzkosti
Panický ataky...
Žerou tě zaživa
Nezabíraj už ani panáky

Všechno jsi ztratil
To tě však netrápí
Chceš už jen klid
Ať tě klidně utratí

Prázdnota v duši
Nakonec vyhraje
Neřek sis o pomoc
Temnota s tebou teď obcuje

Žiletka tancuje
Po kůži nad tepnou
Stačí jen přitlačit
Starosti odlétnou

Narovnej záda
Jak při modlitbě klekni
Napřáhni ruku
Řízni a zdechni...
Autor hp.Rick, 20.08.2024
Přečteno 53x
Tipy 7
Poslední tipující: Klarina1919, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak na tohle mám chuť říct:
Vole
v jakým se to točíš kole?
Jak chceš mít narovnaný záda
když žiletku sis vybral a tradá?
Duše nemůže bejt hrdá
na toho, kdo zdrhá!

Tak nějak...
Oba naše texty jsou dost kontroverz...
Uznávám předem.

20.08.2024 17:56:20 | cappuccinogirl

líbí

rád se rochním v těchle depresivních tématech a to jinak než s trochou té kontroverze nejde :D

20.08.2024 18:49:07 | hp.Rick

líbí

...tak popsal jsi to přesně a jasně...;-) tak za to tip...

20.08.2024 16:42:29 | Marten

líbí

děkuji :)

20.08.2024 18:47:46 | hp.Rick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí