Míjíš ji na chodbě
Nezájem ve tváři
Uzavřít do sebe
Citu se nedaří
Myslela, že najde lepšího
a přitom stačilo,
slyšet víc, než sebe
pro mě nic nezbylo
Tichý křik o pomoc
Krunýř dát na sebe
Ve dne je stále noc
Nejde jí o tebe
Srdce jde pomalu
chtíc dohnat rozumu
život je bez lásky
jak křísit mrtvolu
Jak dále život žít
Řešení nesnadné
Musela by chtít
Nemyslet jen na sebe
Utonout, zachránit
Chtít od života víc?
Než jenom přežívat
Bez citu, není nic
Bez známek lítosti
Bez snahy rozumět
Hlavně již neřeš nic!
Nechme to vyšumět
Na zázrak čekání
Blíží se setkání?
Smířit se s osudem
přijmout to zklamání?
Líbí se mi. Občas ten rytmus zaškobrtne, ale jinak dobrý:-)
Piš dál.
24.08.2024 06:37:10 | Ž.l.u.ť.á.k.