Svatební balada
Anotace: Nějak tak si připadám..
Bílá róba
v ruce kytice
poznává co je zloba
chtěla být světice
Viděla lásku
ona tam však nebyla
ustřihl jí pramen vlásků
sekyra v hlavě bolela
Krčíce se
v rohu
třesouc se
zlomenou má nohu
Lila vykvetla jí pod okem
k tomu ještě bez šatů
on řve "Kopem,kopem.."
říkejte jí otroku
Ona se vlastně jmenuje
říkají jí Trapná
krev její ňadra lemuje
ona je už mrtvá
Komentáře (1)
Komentujících (1)