Minulost

Minulost

Jak vřelé objetí
vstoupil cit do tebe
Zvuk křídel motýlí
tě vezme do nebe

Jak chvíle mizivá
s ránem se rozplyne
Co zbyde, zahnívá
jak padlí andělé

Soumrak dne prozradí
co bylo rozbité
Je jako zábradlí
ve strhnutém kostele

Rozhodni, přemož se
s vteřinou poslední
Co bylo zničené
jak nové nevoní

Čekání na zázrak
po prsa v mohyle
Minulost, jak přízrak
myšlenky v přesile

Autor MichalK, 25.08.2024
Přečteno 65x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, IronDodo, Kubíno, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc dobře zachyceno...oslovilo.

25.08.2024 13:34:10 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji. Opravdu mě to potěšilo.

25.08.2024 17:26:13 | MichalK

líbí

Silně vnitřně.

25.08.2024 00:59:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí