Až na tratoliště

Až na tratoliště

Anotace: *

Na křesle zvrzaném si beznoze houpám
a sebe se ukrutně bojím
ani nevím proč
mám totiž černo před očima
a tu vrazi za dveřmi křičí
a dobývají mou klec
avšak myokard ctitel mne již zabil
za lebeční tmy
kdy bengálka jim vydrápala šukézně vnitřnosti
aby byla z pomsty kostí nasycena
až na tratoliště lkajícího dna přestříkaného bezcestí.
Autor Dejvis, 26.08.2024
Přečteno 54x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., Kubíno, Anfádis, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Objimam virtuálně kamaráde,text smutný a drž se a v modlitbě s tebou mkinka

26.08.2024 11:45:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí