Bylo to málo…

Bylo to málo…

Anotace: …muselo to ze mě ven…

Bylo to málo a měls celý svět,
bylo Ti málo, tak málo let,
málo těch vzpomínek a málo cest,
tak málo příběhů, spadnutých hvězd.

Bylo to málo, co bylo Ti dáno,
moc málo času, málo těch chvil.
Proč Tobě od hvězd nebylo přáno,
abys tu s námi o moc dýl byl?

Bylo to málo, co vidět směl,
nelze to pochopit, bolest mě spaluje,
z té zprávy každý oněměl,
otřesný pocit v nás všech teď panuje.

Bylo to málo, abys utěšil,
ne, Ty za to nikdy nebudeš moct,
každého’s vždycky potěšil,
to Tvoje přítomnost měla tu moc.

Bylo to málo, co užít si mohl,
v osudný den, vesmír se pohl,
nikdy už srdcebol neopadne,
do starých kolejí nezapadne.

Bylo to málo, devět let Tvých
srdce rve z těla a vztek mění v pláč,
utichl navždy Tvůj dětský smích,
těžký je boj, když osud je rváč.

Bylo to málo, co Bůh ti dal,
tohle se nikdy nemělo stát,
snad si Tě někdo pod křídla vzal,
snad i Tvůj plamen bude vždy plát.

Bylo to málo, abys rozuměl,
však náš bol nikdy nechtěl by
pro spoustu lásky, cos v sobě měl.

Snad jsi tam nahoře..
Snad jsi tam chráněn anděly.
Autor gabajzz, 30.08.2024
Přečteno 62x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, cappuccinogirl, Iva Husárková, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

achbože, už drahnou dobu přemýšlím, co napsat, a nejde mi to... devět let je opravdu málo, je mi to líto... napsala jsi to moc pěkně*

30.08.2024 22:17:02 | Sonador

líbí

…nejde mi skoro ani poděkovat… za těchto okolností… ale vážím si pochvaly zpracování, snad by jí jednou dokázal pochopit a ocenit.
Opravdu málo…

30.08.2024 22:22:33 | gabajzz

líbí

věřím, že láska nemá hranice, a ten text je jí plný...

30.08.2024 22:26:23 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí