slza v koutě
má paměť především..
chápe, když rvou tě
vnímá, když tvoříš rým
sdílí, když vesele si skáčeš
stéká, když zrovna pláčeš
slza je slaná paměť intimity vod
a co jí navibruješ, to má jako kód
:)
31.08.2024 14:21:53 | šuměnka
Moc ti přeju, aby se kajuta nářků změnila co nejrychleji na kajutu úsměvů, Mkinko zlatá.
31.08.2024 13:45:18 | cappuccinogirl