Anotace: Smutné verše o lásce ve vězení...
Za železnými vraty a ostnatým plotem,
Tam mám toho, co otřásl mi životem.
Je za vysokými zdmi smutného vězení,
ale na mé lásce k němu , to nic nemění.
Tam v cele studené věžní mi andilka,
Tam za ostrnatym drátem, tam je můj Sirka.
Ten je kterému si přejí být co nejblíže..
Ale brání mi v tom ty pitomý chladný mříže.
Mé city jsou silnější než ty nejtvrdší mříže z oceli,
Lásko! Skrz sluneční paprsky posílám ti polibek do cely.
Lásko!! Prosím nesmutni a zatlač svoje slzy,
Věřím že mi tě na svobodu
pustí brzy.