Den na prodej
Heroický výkon
říkám si potom
co jsem ráno vstal
Utřel jsem si do dlaní
zbytky nekomfortních snů
podrbal zeměkouli
jako fenku co poslouchá příkazy
a šel to zavařit vodě
Po ranní kávě
jsem si početl v lógru
otevřel ledničku
kromě sebe jsem dlouho neviděl
někoho tak prázdného
tak jsem jen na chvilku
zchladil párek zřejmě
souložících emocí
válející se kdesi
na mém dně
Vyhlásil jsem si
ležérní dres kód
tak abych poškádlil
módní policii
v rychlosti porodil
atmosférický úsměv
pro lidské společenství
a zapnul autopilota
Dnes bude krásný den
Přečteno 68x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Vivien, cappuccinogirl, Jiří I.Zahradník, Ž.l.u.ť.á.k., forestmelodies, enigman, zase já, šuměnka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)