Neslyším srny klopýtat

Neslyším srny klopýtat

Anotace: *

Nemocná noc, kopí bledá
a tady jímám vzdušné viry
pssssss
za probdělých sirných bezdechů.


Ze shora třpytívá luna
pouhopouhá víření
přiopilé lásky zhýčkajícího volání
na nebeské zvonici jasů.



Neslyším srny klopýtat
vidím jen stíny ran
a plakot s němi mi zkrváceně bolí
do hoblinářského hněvu umrlé hodinky
se skácejí taky sloni
pod kolení vazi vřavy
nejpravdivějších lovišť pytláckých zrůd
v němž je stydno i bezbožným hochům v lochu.
Autor Dejvis, 03.09.2024
Přečteno 50x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, Kubíno, jort1, enigman, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, zase já, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

skvělý text, Dejvi*

03.09.2024 12:18:53 | Sonador

líbí

Objemná, silná, hmatatelná a citlivá emočně, objimam virtuálně kamaráde a přeji vše dobré.

03.09.2024 12:10:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí