xxx

xxx

XXX

Prečo je mi ťažko na duši
Prečo priateľ opustí ťa keď nemusí
Dáva nádej, ktorá v ťažkých časoch podrží
Hneď aj zoberie ju už ma nemusíš?

Úsmev z každej strany rozdáva
Pozri aký šťastný som
Kto pre teba by plakal,
Veď si tu stále, každým dňom

Raz uteká za tebou, pomôž mi
Veď áno si to ty, čo vždy tu si
Druhý deň zas už ťa nechcem
Niekto iný je tu tiež

Ty si inde, ja som inde
Spolu nie sme nikde
Na staré zabudneme
Niečo také chceme?
Autor Bosorka9, 03.09.2024
Přečteno 48x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, Ďábel sám, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Objimam

03.09.2024 12:50:50 | mkinka

líbí

ďakujem, ale už je to preč

03.09.2024 12:54:17 | Bosorka9

líbí

Důležité se netrápit.

03.09.2024 21:52:46 | mkinka

líbí

Už nie je to preč

03.09.2024 21:54:15 | Bosorka9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí