Jako plod neschopný života
Jak nemoc, co pozře tě za živa
Myšlenky v hlavě se hádají
Snažíš se zbavit jich potají
Stejně tě pomalu leptají
Minulost dávno je napsána
Snaha ji změnit je klamavá
Myšlenky v hlavě se hádají
Nikdy ti klid už nedají
Stále tě zpátky vrhají
Jako čas bez jasného užitku
Jak výlet bez žádného zážitku
Myšlenky v hlavě se hádají
Jenom čas možná je zahojí
Snad ještě tu budu pro ní
Jako sen, co s ránem se vytratí
Jak peníze, co dávno již neplatí
Myšlenky v hlavě se hádají
Co stalo se nikdo již nezmění
Jako být v temném vězení
Jak nádor co zvolna tě užírá
jak touha, co bez druhého umírá
Myšlenky v hlavě se hádají
co je správné ti nikdy nesdělí
Radí jen to špatné řešení