Vymámím nerozumné sliby
ač předem budu vědět
že nemohou být splněny.
Kéž umět neodpovědět
ať za to líbáš mé či jiné stíny
a nikdy nechytíš jich.
Chci nekonečný šepot
každý den a noc
ať slzy přestanou stékat
zodpovědnost snad žádat na pomoc.
Budu tvá věda špatností
atlasem zvrácného vkusu
královna bankovních lupičů zručnosti
černých tenkých punčoch představ si v duchu.
Cítím smutek už od názvu, líbat stíny a pravý obraz nebýt,slza nevyřčená a bolest v tónu mezihry zoufalství.
06.09.2024 10:01:28 | mkinka