Jako
Anotace: Samota duše 2024
Jako puštěný
motor bez provozu.
Jako branec
bez dokladu
vrhá stín
mou hlavu.
Je pátek
a týden
zase v tahu
bez prostoty
rozjímání.
Mé já sahá po dramatizaci.
Jsem rozpuštěná v dekadenci.
No, nedejte se.
Kručí hladový den.
Realita jen zmatek.
Kůň hlasitě ržál
před nezoraným polem.
Je lepší nechat ladem
než bič na těle mít.
Svoboda je vášeň
a někdy je dobře
neutéct,
ale odejít.
Štěstí je cval
i Řím bez smrti.
Ale sytý hladovému nevěří.
Tak buď, jak suď.
Zavřete divadlo.
Opona nefunguje.
Před divákem se nebrečí
a hrajte kankán,
ať se zapomene.
Kuš.
Smršť.
Kam nás to žene?
Dav bez semene.
Pane.
Je smilování?
Děvo, chcu si odpočinout.
Pište ty věci na kolotoč.
Au.
Přečteno 75x
Tipy 31
Poslední tipující: Ďábel sám, mravenec, IronDodo, jort1, Jeněcovevzduchukrásného, Marťas9, Jiří I.Zahradník, Kan, Kubíno, Marten, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)