to!

to!

brní to - v srdci, v mozku, v žaludku,
neustále. rezonuje to.
a nedá se to překouřit.
leptá to - sebevědomí, smysly, smysl
pomalu, poťouchle, ale intenzivně.
a nedá se to neutralizovat.
vnímám jen pachuť rzi,
co tlačí se mi do patra.
umírám, ale moc pomalu.
chtěl bych okamžitě, teď hned
a bezbolestně, suše, hlavně rychle.
jsem odpad, a nedokážu se sám zrecyklovat.
jsem koule, co trápí ho duše jak krychle.
Autor masoks, 06.09.2024
Přečteno 38x
Tipy 8
Poslední tipující: MichalK, Marten, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí