přijde mi, že je té samoty moc
07.09.2024 12:54:47 | agent
tak maluj - vypusť slova do barev
a maluj, jako meditaci vědomou a nutnou
páč tíseň tísní zůstane pod neprodyšnou kutnou
když do žil nevženeš si novou svěží krev
tak maluj, nech pohltit se tvorbou teď a zcela
abys i ty se v odstínech zas znova rozbujela :)
07.09.2024 10:03:08 | šuměnka