Pro jednu holčinu co jí tak moc miluju
Anotace: Je to pro jednu holku, jí todle věnuji a doufám že jí bude celé srdíčko nad tímto plesat, protože to co udělal jí nikdy nezapomenu, nikdy a nikdy více. Má jedinečné místo v mém srdci, nikdy jsme nikoho tak nemiloval, tak žij blaze lásko :(
U stolu klidně sedím,
sedím na nic nemyslím,
nemyslím krom lásky své,
své lásky jediné, která utekla,
utekla krutě, krutě a brutálně,
brutálně v srdci paseku udělala,
udělala a nikdy nechtěla,
tak sedím a kvér v ruce držím,
držím a už nic neslyším,
neslyším ani výstřel poslední,
poslední výstřel hlavu provětral,
provětral a vyčistil, od bolesti jedinné,
jedinné co cítím je úder hlavy o stůl,
stůl celý od krve a mozkové blány,
blány mozkové, jen ležím hlavu opřenou,
nic necítí, nic nebolí, nebolí ani láska zkurvená.
Komentáře (0)