skvělej progress procesu pochopení!!
přesně takhle to totiž běží
dát si pár facek - a pak jen úhel změnit
pohledu na stav věci, co stojí ať leží
a zmobilizovat se z tlaku vlastních sil
a potom skočit, i když se to nezdá
protože jen tak letět můžeš o chviličku dýl
a jenom tehdy vyjde tvoje ryze šťastná hvězda :)
08.09.2024 13:35:11 | šuměnka