blíž Zdroji je kdokoli, kdo o tom nepřemýšlí..
kdo chápe svoji roli tady v zemském světě
kdo žije pro život, kdo vdechuje svůj kyslík
v lásce a s láskou, kdo existenční řetěz
vnímá jak spojení - v souznění všech a všeho
nikoli v svázání okovů beznaděje
zdroji jsme všichni blíž, i obklopeni něhou
vše má svůj platný kód, vše PRO NĚCO se děje :))
08.09.2024 11:50:30 | šuměnka