Rus Ukrajince porazí:-( a historie se asi bude opět opakovat:-(

Rus Ukrajince porazí:-( a historie se asi bude opět opakovat:-(

Anotace: To by jste se divili kolik lidí by chtělo vrátit staré pořádky bez boháčů, akorát, že se o tom u nás v tv raději moc nemluví.Bůh nás ochraňuj před Jakoukoli Totalitou.A že by se to nemohlo opakovat?, ale mohlo, už tady jedno znárodňování přeci bylo:-(

Zbouráme Tančící dům, obnovíme uhelný důl,
kupředu levá, kupředu pravá, v ruce opět rudá vlajka mává.
Vše zas bude všech, západu se z toho tají dech,
bratře Ruse, už jsi opět přijel, aby jsi nám opět pomohl
a kapitalismus jsi zase pohřbil do hrobu.

Kam vítr tam plášť, bratře Ruse přec nás dobře znáš!
Rus svůj tank v Čechách opět leští, lidé na Kellnerovou hrozí pěstí.
Rus řekl, jablko je bílé jako padlý sníh,
a Čech přitakal, je bílé jako bílá křída,
český komouš vykřikl, pryč s kapitálem, už žádná bída!

Myslel jsem si, že budu mít klidné stáří, ale ať se stane Cokoli,
Hlavně ať Evropa nezažije atomovou záři.





Tohle psaní není moc veselé,
vždyť jsem slíbil, že budu psát už jenom veselé,
odpuste, vždyť jsem taky jenom člověk,
apropó, kdo se má v tomhle guláši vlastně vyznat.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 08.09.2024
Přečteno 41x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nebude, když tomu nepřidáš hlas
když tomu nevěnuješ zaměření

nebude, když změníš názor touze napospas
aby to jinak bylo tentokrát - a vše se může změnit!

09.09.2024 16:49:10 | šuměnka

líbí

A vše se může změnit!
Tak, tak, i k horšímu:-(.Jsem nohama na zemi, jsem realista.

09.09.2024 16:56:51 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí