Anotace: Strach ze ztráty je ten největší. ...
To jsou hodně silné a oslovující řádky...ten strach je, je pokaždé, ale neměl by ochromit, to by bylo zlé. Je lépe se moc nezaobírat, protože tím si prý mnohé přivoláváme...snad nevadí takovýto koment, jen jsem se zamyslela, tyhle řádky se mne opravdu "dotkly"...děkuji.
08.09.2024 20:00:41 | cappuccinogirl
Děkuji za tvé řádky, máš pravdu. Člověk nesmí pochybovat neustále. Ale i tak to na mě někdy přijde...
08.09.2024 20:14:22 | AngelLia31