Mám strach o svoj sen, či sním či bdiem
Si niekde kde ja nie som
V diaľkach možných aj nemožných
Kde si keď ja som tu a ty nie si?
Myseľ opantajú obavy, kde si drahý?
Stiesnený pocit trápi ma
Tieň na srdci objaví sa čierny mrak
Poď prosím späť chcem ťa tu mať