V chmurách zapomnění

V chmurách zapomnění

Anotace: *

Je tu vichr
co lynčuje podzimní kroky
v chmurách zapomnění
a přislíbených romancí
létavičných listí
sním
chraptím i snad dýchám
a koloběh vody kape na mě prostořeké nyance
jimiž zalézám pod kořenem dolu
abych pravdu děl
a prostopášně se k šelmě zastyděl
vejpůl tváří ztrhlé masce
a dobité končiny řvoucích paralýz
kde ubolený žal zbaběle se uhnal
ale kam ses ty prevíte zašantročil
když Mefistos ušeptl mi do ucha jehly
otrocké zjizvení
v halucinogenních snech o chlípných šlapkách.
Autor Dejvis, 10.09.2024
Přečteno 47x
Tipy 19
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, enigman, Jiří I.Zahradník, cappuccinogirl, Anfádis, mkinka, Ondra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Chmurné... jedinou vidím v zapomnění.

10.09.2024 21:19:30 | Jiří I.Zahradník

líbí

Hodně smutné, děkuji za sílení a posílám intenzivní virtuální sílu z literárního světa Literu.

10.09.2024 12:56:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí