Anotace: ...
ještě hřálo,
když ho našli,
znasilněné dnešní dobou
na břehu dospělosti
pobodané ostudou,
zbité zlobou
s vláknem strachu
kolem zápěstí obou
ještě se chvělo,
když ho našli,
oděno nahotou,
oči zavázané
černou mašlí,
zasypané samotou
v záhonku
s terakotou
ještě hřálo,
ještě se chvělo,
když toho chladného večera
našli moje tělo