V prázdnu
V podsvětí mé hlavy
padaly nebezpečné návrhy
na brutální odstranění rodiny
nechutně bohatých myšlenek
chci aby moje mysl byla jednoducholoď
Potřebuju nekonečné prázdno
maximálně lehce posypané obrázky
neretušovaného štěstí mých dětí
chci parazitovat na dutosti
bez jakékoliv nadutosti
být jen sám se sebou
vydržet se
snést se
níže
až tam
kde už se nikdo nehledá
Přečteno 70x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Sonador, Ano, Jiří I.Zahradník, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)