xxx

xxx

Prečo osud sa takto so mnou hraje

Mám túžbu niekde inde byť

Chodiť po horách či ležať v tráve

Ako bludná duša chodiť

Nájsť svoj cieľ - teba

Veď hľadám ťa všade

Usmievať sa na svet

Nájdem ťa ? veď práve …

Necháš sa nájsť?

 

Autor Bosorka9, 10.09.2024
Přečteno 45x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Ďábel sám, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Ondra, Kan, mkinka, Marten, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí