Ozvěny rozchodu

Ozvěny rozchodu

Anotace: ...

Od chvíle, co jsme se poznali, 

jsme se navzájem odcizili

To, co nás kdysi spojilo,

se jako sklo na milión střepů rozbilo


Od té doby, co Tě znám, 

jsi své chování hodně změnil

V očích Tvých se smích ztratil,

a já cítím, jak se naše láska rozpadá

Před mou láskou jsi dveře zavřel, 

už jsi je znovu nikdy neotevřel, 

Do srdce se mi stíny vkrádají, 

a já toužím po chvílích, které se ztrácí


Našemu vztahu už žádnou šanci nedávám,

protože vím, že se rozpadá

V každém tichu slyším ozvěnu,

jak společná budoucnost pomalu mizí


Cítím, že se konec blíží,

naše cesty se rozcházejí

Ty si svůj život žiješ,

a my tři do něj nepatříme

Autor Misha, 10.09.2024
Přečteno 73x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mišulko, tohle mne tolik mrzí... myslím na tebe*

10.09.2024 20:43:20 | cappuccinogirl

líbí

naše manželství se v základech otřásá, protože mezi námi dost často panují hádky, ale cítím, že už takto žít nechci a nemůžu...

12.09.2024 21:19:45 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel