Mučíš mě

Mučíš mě

Anotace: *

Mučíš mě
když nemiluješ
a natravuješ z výšin pýchy
v poskvrněné krvi
nadutých rtů
co sis se mnou odnesla
do hrobů neviňátek
rudých jatek
masochismu
a dýk tvých nevěr kapavek
jsi za mým rakovinovým hrbem tajila
že to černohnidá tma zapila
s kostlivci na provaze bestiálního kata
jenž tě pověsil za ohromný hák
a taky věděl proč zabil smilstvo


děvko, děvko, děvko,

to máš za to

děvko,

jsem otráven jablkem

bole...
červavím
dole.
Autor Dejvis, 11.09.2024
Přečteno 62x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Anfádis, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, cappuccinogirl, jort1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Objimam virtuálně kamaráde

11.09.2024 13:20:45 | mkinka

líbí

Jed
je třeba dostat z těla hned.

A tys to zvlád bravurně, vyplivls ho do básně...

Ať v neživých a v děvce, co svěřils do rukou katovi,
něha hladoví
srdce mře

a naše živá tlukou...*

11.09.2024 13:08:31 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí