Tíha dávných ran

Tíha dávných ran

Anotace: ...

Všechno byly pouze plané sliby,

vše, co jsi mi řekl, byly samé lži

Tvá slova jsou někdy zraňující,

jako oheň mě v srdci pálí

 

Za mraky se jasné slunce skrývá,

na tváři mi stín stále míhá

Ve vzpomínkách pravdu hledám,

srdce mi krvácí, protože vše vyšlo nazmar

 

Každý okamžik, co jsme spolu sdíleli, 

se nyní v bolavé stíny proměnili

Tvé sliby teď zní jako prázdný tón, 

v mé duši jen zůstává vztek jako hrom

 

V srdci se obrázky štěstí lámou, 

vzpomínky na lásku náhle vymřou

V dešti slz se všechny krásné dny ztrácí, 

bolestné rýhy se ve mně jen hromadí

V sobě nosím tíhu dávných ran,

každý úsměv skrývá bolestný stín

V očích se smutek a strach odráží, 

na srdce tíha vzpomínek se vrší

Autor Misha, 11.09.2024
Přečteno 71x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Marten, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ach, Mišulko...kéž těmahle těžkejma časama propluješ co nejrychlejc a přijdou k tobě zas ty hezký...myslím na tebe. Drž se*

11.09.2024 22:29:46 | cappuccinogirl

líbí

těmi těžkými časy se snažím proplouvat, ale je to zatra těžký, potřebovala bych krátkou dovolenou bez dětí, abych nabrala novou energii a sílu a srovnala si myšlenky... držím se, jak jen to jde, kapučínko milá*

12.09.2024 21:22:57 | Misha

líbí

Ať je líp

11.09.2024 22:02:30 | mkinka

líbí

děkuji moc a snad už bude lépe...

12.09.2024 21:20:28 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí