Nech mě bože
Anotace: utrpení a snaha vyhnout se božímu konání
Bože můj, Ty jenž jsi nás dohromady dal,
mě znovu teď soudíš.
Co z toho máš?
Z lidského utrpení?
Cožpak není nic víc co soudit,
o co se přít,
než mě a mou budoucnost Tvému osudu přizpůsobit?
Moc Tě prosím, nech to být
a mne soudu vzdej,
nech mě s tím se poprat,
sebe z toho vynechej.
Třeba si dokážu poradit,
snad bude líp.
Uvidíme, prosím,
v tomto nech mne být!
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Sidonie89
Komentáře (1)
Komentujících (1)