Nálada
Racek větru
touha marná
síla vichru
slza žádná
Kámen mlčí
trn v patě
oči vlčí
uschlé natě
Kůra stromů
květ sténá
rachot hromu
bílá stěna
Déšť buší
ryba ve mně
ústa křičí
ztracen ve tmě
Objimam, dráhy
13.09.2024 15:25:06 | mkinka
Také :)
13.09.2024 15:29:05 | Snacek
Drž se
13.09.2024 15:58:36 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?