V tom černém zrnu

V tom černém zrnu

Anotace: *

Vzácná paní
jsi tak neobyčejně krásná
smrt
v tom černém zrnu
které si zasadím na uhnilé zahrádce
a budu čekat s tebou
než čas zvoncem dojde

zatím tě zakopu ztrápeným kamením
abys mi mrcho nezvlčela
ještě jsem nepolíbený Magdalénkou
je ta pravá
i v bloudivé díře
se do jednoho ladně vlezeme
a nedutnem ani slova

ti červi si hříšně
na nás vzteky pochutnají
že nezbyde nic
ani pro toho lidožravého Boha
co hromem ochromí nevěřícné skety.
Autor Dejvis, 15.09.2024
Přečteno 39x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Objimam virtuálně kamaráde

15.09.2024 12:43:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí