Srdce vejpůl

Srdce vejpůl

Anotace: ...

Myslela jsem, že si s láskou poradím,

jenže srdce vejpůl mám

Přesto si lásku v srdci uchovám,

častokrát na ty chvíle vzpomínám

 

Teď už to nezměním,

však lásku nikdy neztratím

V srdci bolest i smutek skrývám,

v duši stále jiskřičku naděje nacházím

 

Každý den si přitom připomínám,

jak krásně bylo, když lásku poznám

Ty hezké chvíle čas pryč odvál,

do neznáma je odnesl

 

Mé srdce se vejpůl láme,

když vidím, jak mi v bolestech úsměv bledne

Slyším, jak se mi hlas třese,

nikdo mi útěchu neposkytne

 

I když srdce bolí a slzy se roní,

vždyť láska nás učí, jak se znovu spojí

Tak snadno se zlomit nenechám,

v srdci totiž vím, že mě nikdy neopustí

Autor Misha, 15.09.2024
Přečteno 81x
Tipy 3
Poslední tipující: IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel