U kávy
Anotace: Samota duše 2024
Sedím u rohlíku
a šťastná,
že radiátor topí.
Tenisky mokré
a voda děsí.
Kamarád v Ostravě
zatopený sklep
a s hrůzou čeká,
co bude
v klarinetu zoufalství.
Zahrádku má pryč.
Čeká odčerpávání
a vítá hasičský hluk.
Proč?
Smutek a kolotoč.
Přečteno 98x
Tipy 26
Poslední tipující: Paulín, IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, mravenec, Inkos, Tomcat, Psavec, Kan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)