já pár let neukládal nic,
ještě se mi to stává
18.09.2024 15:20:48 | agent
Nechej staré po vodě plout
Větrem se nechej obejmout
Na pěkném místě pohřbi svůj stín
Ať v klidu klesá do hlubin
K jasnému slunci pozvedni tváře
Duši tvou zahřeje jeho záře
Se sluncem v duši bude ti líp
Já to tak dělám, tak to je můj tip :-)
17.09.2024 22:20:59 | kozorožka
pochovat v náruči - doufám je míněno tady
houpat ho, kolébat - rozumět potřebám doby
umět se smířit s realitou - je dokázat znát klady
i zápory, proč spolu existují - proč ten jin-jang zdobí
:))
17.09.2024 08:50:30 | šuměnka