Marně snažíš se prodrat do temnoty
jejího bolavého srdce,
když dala ti najevo,
že sama to nechce…
co zadupeš do země vyzdvihnout nelze,
ani zpět vyplavit hořkými slzami...
tak nač svíráš v ruce tu pochodeň
když zapálit ji stejně neumíš…
už nikdy
zavalenými tunely
cestu k srdci netrefíš
zpět do časů minulých... nejsi hoden!