Ukážu ti cestu
Anotace: Chtěla bych v takem světě žít......
Ukaž cestu,pojď se mnou
Natáhni ruku studenou
Ukáži ti svět jinačí
Kde se nikdo nemračí
Žádná bolest ani strach
Slza v oku jako hrách
Zmizí náhle v domnění
Že se žába v prince promění
Život není pohádka
Často jenom neštěstí hromádka
Ukaž cestu,pojď se mnou
Neopouštěj mě a buď se mnou
Komentáře (0)