Urobila som niečo zlé?
Vtáci čvirikajú choď preč, preč
Písmenká už nie sú , záujem asi tiež
celú krásu vzal čert
Tvoje slová vietor dávno asi odvial
Zostalo iba prázdno, bolesť a žiaľ
Tak veľmi veriť som chcela
Nestali sa pravdou tvoje slová