Srdce bolí, slová plynú, neviem
Priateľ chýba, čiu vinú?
Nemám dôvod na obavu?
Srdce, mozog zabudnú
Chcem späť krásne slová
Vráť sa ku mne , však snáď nie som zlá
Len obraz nie je taký ako sa zdá
Krása je rôzna, veď priateľstvo
Je dar, dala som ho plnými rukami
Teraz mám len prázdne srdce
A o skúsenosť viac.