Dám vám jednu nevyžiadanú radu
Nikdy naozaj NiKDY nedávajte druhým zo seba všetko
Skutočne nikdy
Či už si to zaslúžia, alebo nie, neurobte to
Niečo sa stane a vám nezostane nič
Nikdy nečakajte od druhých to čo im dáte vy
nikdy
Ani dobro ani zlo
Ani dôvod ani vysvetlenie
Zostane vám akurát diera v duši aj v srdci
Bolesť a žiaľ budú vašimi priateľmi
Strach a neistota spoločníkmi
Chmúrne myšlienky vašimi sestrami
Bratom čierny mrak nad vami
Nechajte si malý čriepok šťastia
Bude to vaša jediná spása