Až příliš běžný horor
S přehledem zkušeného chirurga
jsi mi vyjmula šťastný obličej
z osnov mého rozpoložení
z úst mi visí cáry
prošlých polibků
přes polomrtvé bulvy
se líně přetahují víčka
po celém těle mám
náhrobky padlých doteků
už i v kostech cítím odpor
ke své slabosti
srdce se koupe v krvi
bez zásluh chlopní
mozek nechápavě vnímá
zřejmě má slova z povzdálí
"Zítra zase přijdu, lásko"
Přečteno 52x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Kacíř, šuměnka, Fractura cordis aperta, zase já, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)