Anotace: "Nory".
Cesta která tady je
mezirolím vede
když ji slunko zalije
vyhřívá se přede
láká k sobě každý krok
co se kolem mihne
hledím na ni rok co rok
nohavice zplihlé
1*
22.09.2024 12:33:51 | Niška
Drahá, vzpomněla jsem si v minulosti na kocourka,co u sousedů napadal na jednu nohu,a přesto dokázal mojí kočičce udělat krásná mourovatá koťátka,byl mourovaté stvoření, které i umělo skočit přes plot, protože číča byla jeho láska
21.09.2024 19:14:23 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?