Poslední letní dny
další naděje
chci poslední chvíle
než cit, láska a slunce řekne
už nic nehřeje.
Podstoupím zkázu, chlad a zmar
sama moc nežádám
návykový ten roční dopisní žár.
Podzim, léto, zima, jaro
umění pláče nově poznáno
ve snech krásných, marných vše plynulo
nechci aby zničující kouzlo navždy zmizelo.
Jaro, zima, léto podzim
ráda podléhám iluzím
prosím žádných hloupých frází
raděj řekni jen: odcházím
taky podléhám iluzím
a ustlat si v nich - to je dobrá cesta
dávají naději - a teplo v chladu zim
a zrcadlí jen čistou duši, která nechce přestat
si snít - a tvořit harmonii -
a které se nesoutěží, ani nezabíjí :)
22.09.2024 10:48:28 | šuměnka