Smutná Generace

Smutná Generace

Smutná generace se šťastnými obrázky.

Jak hrob, jenž je okrášlen oblázky.

Všude sdílí, jaké štěstí je potkalo.

Jen kdyby ta maska byla to co se odkrylo.

 

Jsme smutná generace se šťastnými obrázky.

Kde nenávist se skoro nedělí od lásky.

Obličeje a úsměvy od ucha k uchu.

Kolik štěstí ale má člověk ve svým duchu.

Autor Notimportant, 22.09.2024
Přečteno 40x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Objimam zlatíčko

22.09.2024 12:09:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí