lalala
...
křeslo je prázdný
a cítíš se sám
už dlouhých pár dní
nikým blízkým neznám
a do života dalšího
nikým nepozván
co spřízněná duše
tak náhle odešla
nic zvláštního
pro ostatní nestalo se
jen ty jsi jiný
dalšího co začalo se
je už jenom divný
...