Odcizená rána
Anotace: Samota duše 2024
Po pokoji hračky,
stará míchačka
i knihy o dobrodružství.
Utichl čas
bez království.
Ptáci tiše bloumají
bez energie.
Ze schodů nikdo nejde
a snídani
snad jen olízne kočka.
Z okna zvláštní pohledy
němého zvířete
v paláci ukřivdění.
Katalog nebude a není.
Prosím, nic se nestalo.
Běžte od toho okna.
Huc.
Další rychlík a nic.
Hodiny svíjí další minuty
a břicho kručí hlady.
Karikatura na sny.
Hi a hi.
Chci povídat.
Nezájem.
Plať.
Portál se točí.
Někomu je dáno
žít v křeči.
A smrt nazve slastí.
Adie.
Přečteno 71x
Tipy 26
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Anfádis, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, Marťas9, Kan, Marten, jort1, Psavec, ...
Komentáře (0)