Stala se melancholií
Anotace: Samota duše 2024
Vyhodila plány,
protože na ně nemá.
Přestala brečet,
sotva na nohou stála.
Rozklepala se únavou
a stala se rybou
nechtěnou.
Ať sítě jí zabijí.
Není ve světě nadějí.
Jen vlci chtějí jíst
a ona nechává si rvát
zaživa kusy masa.
Je to lepší než olovo v hlavě.
Cynický smích
i výsměch její postavě.
Sbohem, světe.
Přečteno 121x
Tipy 39
Poslední tipující: IronDodo, jablonka, Emani, TRlVlUS, Niška, Anfádis, Ž.l.u.ť.á.k., MartinX, Iva Husárková, Sonador, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)