Anotace: Jen tak ze zvyku zůstat
Irretrievable
Mám žízeň, ale nechce se mi pít.
Jsem hladný, ale nepozřu nic v ústa.
Však v poušti déšť v potopu se promění.
Chci milovat, ale neumím
a chci spoustu času mít,
i když již nechci zůstat.
A mohl bych vědět po čem toužit,
jenže nic z toho směr už nezmění.
Popel ať doutná si tiše v noc,
oheň už nezahoří,
nezbývá než hlavu v dlaně složit.