Včera jsem viděla skřítka
vypadal jak toulavej pes
vídám ho tady jen zřídka
myslíte, že přijde i dnes?
Nevím, doufám že ne..
Skřítka si odvedli do pekla
za vůní párku ta fena utekla
myslíte, že ho ta čeládka upekla?
Nevím, doufám že ne..
Tak to se zas určitě objeví
přiloží ke mě svůj čenich
spoustu už toho o mně ví
myslíte, že je to zakletý ženich?
Nevím, doufám že ne..
..tak končíme, všichni zpátky!
Né,né, mám ještě spoustu otázek!
Dobře, ale až zase zítra
dnes už je konec vycházek.