Prisoners
Anotace: nedělní chvilka deprese
Propadlí navždy temnotě
Odsouzeni navěky k samotě
Ač bdělí tak bloudíc v dřímotě
Neschopní cítit nic, snad už jen zármutek
Připoutáni na místě, jako loďe na kotvě
Odhaleni světu ve vší své nahotě
Nejspíš však publiku podlehlému slepotě
Snahy o změnu tak ztrácí se v nicotě
Minulost zanechala jizvy ukrutné
Poznamenáni činy, jež byly nechutné
Uvězněni v přítomnosti čekají nehnutě
Vyhlížejí budoucnost, která tváří se
napiču...
Přečteno 58x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Lighter, mkinka
Komentáře (0)